foto

Sylwia Dziedzic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Służby specjalne

TV seriály

2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2014 Na sygnale (TV seriál)
Episode 25 (S01E25)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Przeznaczenie (TV seriál)
Fałszywy ruch (E04)
2008 39 i pół (TV seriál)
Powrót (S01E01)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Sygnet (E07)
Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
Niania (TV seriál)
Niania porywaczka (S02E06)
Kryminalni (TV seriál)
Poleska 16 (S04E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky