foto

Antje Ruge

  • nar. 26.6.1921
    Frankfurt am Main, Preußen, Německá říše
  • zem. 1.12.2006 (85 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Martin XIII. (TV film)
1979 Addio, piccola mia
1976 Polizeiruf 110 - Eine fast perfekte Sache (TV film)
1975 Každý týden svatební den (TV film)
1972 Gartenparty (TV film)
1969 Verschwörung (TV film)
1968 Die Heirat (TV film)
1965 Chronik eines Mordes
1963 Der Regenwettermann (TV film)
1962 Die Hose (TV film)
Mord in Gateway (TV film)
1961 Besuch im Gartenhaus (TV film)
1960 Das Stacheltier - Ungeahnte Möglichkeiten
Professor Toti (TV film)
1959 Brücke zwischen gestern und morgen (TV film)
Důvod k rozvodu
1956 Das Konzert (TV film)
1954 Bez přístřeší
1951 Poddaný

TV seriály

1994 Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Seriöser Erfinder sucht Teilhaber (E01)

Divadelní záznam

1965 Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky