foto

Mi Ridell

  • nar. 3.6.1968 (51 let)
    Karlskrona, Blekinge län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Scener ur ett kändisskap
1999 Bröstsim & gubbsjuka (TV film)
1997 Reine & Mimmi i fjällen!
1996 Monopol
1995 Saltkråkan (TV film)
1994 Den vite riddaren (TV film)

TV seriály

2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
1998 Jobbet och jag (TV seriál)
1996 Cluedo - en mordgåta (TV seriál)
En fyra för tre (TV seriál)
Nudlar och 08:or (TV seriál)
1994 Bert (TV seriál)
Du bestämmer (TV seriál)
1993 Rosenbaum (TV seriál)
1990 Storstad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace