foto

Micha Terjung

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Marie Brand und das Spiel mit dem Glück (TV film)
2018 Marie Brand und der Duft des Todes (TV film)
2017 Marie Brand und das ewige Wettrennen (TV film)
Marie Brand und der Liebesmord (TV film)
2014 Zwei mitten im Leben (TV film)
2013 Der große Schwindel (TV film)
Wilsberg - Die Bielefeld-Verschwörung (TV film)
2012 Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
Idiotentest (TV film)
Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
Marie Brand und die falsche Frau (TV film)
Wilsberg - Aus Mangel an Beweisen (TV film)
Wilsberg - Halbstark (TV film)
Wilsberg - Im Namen der Rosi (TV film)
2011 Marie Brand und der Sündenfall (TV film)
Marie Brand und die Dame im Spiel (TV film)
Marie Brand und die letzte Fahrt (TV film)
Neue Chance zum Glück (TV film)
Wilsberg - Frischfleisch (TV film)
Wilsberg - Tote Hose (TV film)
2010 Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
Osudové setkání (TV film)
Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
Wilsberg - Bullenball (TV film)
Wilsberg - Gefahr im Verzug (TV film)
2009 Der Stinkstiefel (TV film)
Marie Brand und das mörderische Vergessen (TV film)
Marie Brand und die Nacht der Vergeltung (TV film)
Wilsberg - Der Mann am Fenster (TV film)
Wilsberg - Doktorspiele (TV film)
Wilsberg - Oh du tödliche... (TV film)
2008 Alter vor Schönheit (TV film)
Ihr könnt Euch niemals sicher sein (TV film)
Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
Marie Brand und die tödliche Gier (TV film)
Wilsberg - Interne Affären (TV film)
Wilsberg - Royal Flush (TV film)
2007 Beim nächsten Tanz wird alles anders (TV film)
Die Masche mit der Liebe (TV film)
Ein unverbesserlicher Dickkopf (TV film)
Meine böse Freundin (TV film)
Wilsberg - Miss-Wahl (TV film)
Wilsberg – Unter Anklage (TV film)
2006 Kráľ Afriky (TV film)
Nicht ohne meine Schwiegereltern (TV film)
Wilsberg - Callgirls (TV film)
Wilsberg - Falsches Spiel (TV film)
Wilsberg – Tod auf Rezept (TV film)
2005 Dem Himmel sei Dank (TV film)
Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
Wilsberg - Ausgegraben
Wilsberg - Schuld und Sünde (TV film)
Wilsberg - Todesengel (TV film)
2004 V cizí kůži (TV film)
Wilsberg - Der Minister und das Mädchen (TV film)
Wilsberg - Tod einer Hostess (TV film)
2003 Wilsberg - Letzter Ausweg: Mord (TV film)
Wilsberg und der stumme Zeuge (TV film)
2002 Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
Wilsberg und der Tote im Beichtstuhl (TV film)
Wilsberg und der letzte Anruf (TV film)
1993 Neues Deutschland (TV film)

TV seriály

2008 Dědička hotelu (TV seriál)
Unser Mann im Süden (TV seriál)
2002 Bernds Hexe (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)

Dokumentární

2015 Domian - Interview mit dem Tod
2003 Tag 7 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Locker bleiben (TV film)

TV seriály

1997 Das Amt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky