foto

Hannah von Hübbenet

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Der Bulle und das Landei – Goldrausch (TV film)
2015 Der Bulle und das Landei - Wo die Liebe hinfällt (TV film)
2013 Stubbe - Von Fall zu Fall: Tödliche Bescherung (TV film)
Unschuldigen, Die
2010 Padavka
2006 Ideallinie (studentský film)

TV seriály

2019 Charité (TV seriál)
Stunde Null (S02E06)
Im Untergrund (S02E05)
Verschüttet (S02E04)
další epizody (6)
2017 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Willkommen auf Rügen (E01)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2017 Nové děti z Golzowa
2015 Běh na dlouhou trať
2014 Bintou
2008 Science of Horror
1995 Poklady světa (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Flugzeuge im Kopf
2011 Dein Wille Geschehe

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky