foto

Pamela Großer

  • nar. 11.6.1977 (42 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Polizeiruf 110 - Rasputin (TV film)
1996 Under One Roof
1994 Unschuldsengel (TV film)
1993 Der Showmaster (TV film)
1992 Mutter und Söhne (TV film)
1991 Die Bank ist nicht geschädigt (TV film)
1990 Kartoffeln mit Stippe (TV film)
1981 Warnung aus dem Käfig (TV film)

TV seriály

1996 Alle zusammen - Jeder für sich (TV seriál)
Mensch, Pia! (TV seriál)
1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Ritt in die Zukunft (S01E08)
Lockruf aus Hamburg (S01E07)
Angst um Eglantine (S01E06)
další epizody (8)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Tigerenten Club (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky