foto

Erich Gerberding

  • nar. 15.10.1921
    Hannover, Preußen, Německá říše
  • zem. 24.5.1986 (64 let)
    Leipzig, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
1983 Der Bastard (TV film)
1982 Abgefunden (TV film)
1980 Clausewitz - Lebensbild eines preußischen Generals (TV film)
U temného moře na temném pobřeží (TV film)
1974 Volba cíle
1972 Adjutant, Der (TV film)
1971 Osvobození III - Směr hlavního úderu
1970 Osud rezidenta
1969 Projekt Aqua (TV film)
Šéf přijde ve dvanáct
1968 Die Toten bleiben jung
1966 Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)
Reise ins Ehebett
Trick 17 B (TV film)
Zeugen (divadelní záznam)
1965 Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
1964 Černý samet
1963 Sváteční řidiči
1962 Freispruch mangels Beweises

TV seriály

1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
1972 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Alleingang (E23)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)
1960 Útěk z pekla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky