foto

Trude Bechmann

  • nar. 3.1.1904
    Wien, Rakousko
  • zem. 25.7.1982 (78 let)
    Berlin, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Tajemný jakobín
1980 Don Juan, Karl-Liebknecht-Straße 78
Heute abend und morgen früh
1979 Addio, piccola mia
1978 Ein April hat 30 Tage
1977 Útěk
1976 Ein altes Modell (TV film)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort - Geschiedene Leute (TV film)
Juno und der Pfau (divadelní záznam)
1974 Der Sommer der 17. Puppe (TV film)
Johannes Kepler
Somow und andere (TV film)
1973 Zweite Leben des F.W.G. Platow, Das
1972 Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
1969 Die Millionärin (divadelní záznam)
Die Rosenholzmöbel (TV film)
1968 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)
Die Kleinbürger (TV film)
1967 Kleiner Mann - was nun? (TV film)
1966 Der arme Konrad (TV film)
Eine kleine Hausmusik (TV film)
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Dobrodružství Wernera Holta
Ein Monat auf dem Lande (divadelní záznam)
Mir san mir (TV film)
1964 Der Mann mit der Maske (TV film)
Die große Wut des Philipp Hotz (TV film)
Černý samet
1963 Christine
Die letzten (TV film)
1962 Anonymer Anruf (TV film)
Druhá kolej
1961 Guten Tag, lieber Tag
1960 Das Stacheltier - Knopfgeschichte
Gerichtet bei Nacht (TV film)
Kdo se směje naposled
Podezřelý je můj syn
Spotkania w mroku
1959 Bílá krev
1958 Der Herr aus Zürich (divadelní záznam)
1957 Herr Puntila und sein Knecht Matti (divadelní záznam)

TV seriály

1989 Der Bastard (TV seriál)
1981 Verflucht und geliebt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Unbekannte Bürger (TV seriál)
1968 Cesty (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1961 Vzpoura svědomí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky