foto

Frankie J. Holden

  • nar. 18.12.1952 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Clubland
1994 Cody: The Tipoff (TV film)
Ebbtide
1993 Mezi kladivem a kovadlinou
Válečná kořist
1992 Karamboly
The Leaving of Liverpool (TV film)
1991 Rose Against the Odds (TV film)
1990 Return Home
The Big Steal
1988 Outback Bound (TV film)
Raw Silk (TV film)
Výkřik ve tmě
1987 John and the Missus
Vysoký příliv
1986 The Humpty Dumpty Man
1980 Proof
The Chain Reaction
1979 Cathy's Child
Journalist, The
Rozzlobená jednotka
1977 The F.J. Holden

TV seriály

2013 Místo zvané domov (TV seriál)
2008 Kriminálka z pobřeží (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Team Purana (S01E13)
Best Laid Plans (S01E12)
Barbarians at the Gate (S01E11)
další epizody (13)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1999 Chuck Finn (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1994 Sky Trackers (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1992 Detektiv Bonaparte (TV seriál)
Late for School (TV seriál)
1991 Boys from the Bush (TV seriál)
Kelly (TV seriál)
Miraculous Mellops, The (TV seriál) - vyp.
1990 Embassy (TV seriál)
1989 Round the Twist (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1987 Hey Dad..! (TV seriál)
1985 Bartons, The (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1984 Special Squad (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Dokumentární

2005 20 to 1 (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Countdown Spectacular (TV pořad)
2005 Spicks and Specks (TV pořad)
1996 In Melbourne Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace