foto

Ramón Merlo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 El Señor Manolo
Haz de tu vida una obra de arte
2013 Pixel Theory
2012 Buenas noches, dijo la Señorita Pájaro
2006 Manažeři
1998 Agujetas en el alma
Casting
1996 Teresa y Vanessa

TV seriály

2014 Ciega a citas (TV seriál)
2012 El tiempo entre costuras (TV seriál)
2011 Cheers (TV seriál)
2009 Los misterios de Laura (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 Vida en el aire, La (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky