foto

Pepe Cantero

  • nar. 1952
    Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nemají pokoj svévolníci
2006 Manažeři
Čtrnáct peset za frank
2003 Eres mi héroe
2002 Největší loupež všech dob
2001 Mujer de mi vida, La
2000 Año Mariano
Jara
Maestros
1999 Nikdo nikoho nezná
Volvérunt
1996 Gran Slalom
1995 Hombres siempre mienten, Los
Oh, cielos
1994 Cautivos de la sombra
Mujer de tu vida 2: La mujer cualquiera, La (TV film)
1992 Sevilla Connection
Tierno verano de lujurias y azoteas
1991 El robobo de la jojoya
Huella del crimen 2: El crimen de Don Benito, La (TV film)
Noche más larga, La
Viuda del capitán Estrada, La
1988 Último guateque II, El
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)
1980 Discoteca del amor, La

TV seriály

2004 Paco y Veva (TV seriál)
¿Se puede? (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
Pantano, El (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Jacinto Durante, representante (TV seriál)
Robles, investigador (TV seriál)
¡Ala... Dina! (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Entre naranjos (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
Vida en el aire, La (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Día que me quieras, El (TV seriál)
Juntas pero no revueltas (TV seriál)
Regenta, La (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Colegio mayor (TV seriál)
Hermanos de leche (TV seriál)
¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Celia (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky