foto

Fernando Ustarroz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El viaje a Kioto
2017 Entre el agua y la tierra
La higuera de los bastardos
Los resucitados
2016 En algún momento de la noche
2015 Perdiendo el norte
2014 Not the End
2013 Un ramo de cactus
2012 Extensión del cielo, La
Ángel entre la niebla, El
2011 El mundo que fue y el que es
2010 Juan con miedo
Všechno, co chceš
2007 Uno de los dos no puede estar equivocado
2002 Sant'Antonio di Padova (TV film)
1998 Verbena
Vivir así
1997 Nadoraz
Niño nadie
Udělej to pro mě

TV seriály

2018 Estambul (TV seriál)
2017 Vergüenza (TV seriál)
2015 Apaches (TV seriál)
2014 Sin identidad (TV seriál)
2012 El tiempo entre costuras (TV seriál)
Fenómenos (TV seriál)
2011 Homicidios (TV seriál)
Isabel (TV seriál)
Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
2009 Hay alguien ahí (TV seriál)
2008 Fago (TV seriál)
La Señora (TV seriál)
2007 Círculo rojo (TV seriál)
Hermanos & detectives (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
MIR (TV seriál)
Quart (TV seriál)
Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2006 Manolo & Benito Corporeision (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
Yo soy Bea (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Amar en tiempos revueltos (TV seriál) - herec, a.z.
Motivos personales (TV seriál)
2004 Mis adorables vecinos (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
Géminis, venganza de amor (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
Dime que me quieres (TV seriál)
2000 El grupo (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
¡Ala... Dina! (TV seriál)
1999 Ellas son así (TV seriál)
1998 A las once en casa (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1996 La casa de los líos (TV seriál)
La revista (TV seriál)
Turno de oficio: Diez años después (TV seriál)
Yo, una mujer (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)

Dokumentární

2016 Baskavígin

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky