foto

Janet MacLean

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Krutý verdikt (TV film)
Krvavý rozsudek (TV film)
1988 Martha, Ruth & Edie

TV seriály

2008 Hranice (TV seriál)
Pockets of Vulnerability (S01E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E05)
2005 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Under the Dragon's Tail (E03)
2004 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Poor Tom Is Cold (E02)
Except the Dying (E01)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1996 My Life as a Dog (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1994 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Stranger in the Night (S05E07)
1992 Cesta do Avonlea (TV seriál)
High Society (S03E11)
After The Honeymoon (S03E10)
Aunt Janet Rebels (S03E06)
1991 Cesta do Avonlea (TV seriál)
All that Glitters (S02E09)
The Sea Ghost (S02E08)
1988 Válka světů (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2008 Hranice (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2010 Hranice (TV seriál)
No Refuge (S03E12)
Credible Threat (S03E11)
2009 Hranice (TV seriál)
Spoils of War (S03E10)
Dying Art (S03E09)
Dark Ride (S03E08)
další epizody (10)
2008 Hranice (TV seriál)
Going Dark (S02E13)
Shifting Waters (S02E12)
Unacceptable Risk (S02E11)
další epizody (26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace