foto

Alexandra Afanasjeva-Ševčuk

  • nar. 23.4.1981 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Drugoje lico (TV film)
1987 Zagon

TV seriály

2018 Učilka (TV seriál)
2016 Istina v vině 2 (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Snajper (E12)
Zaťanuvšajasja rasplata (E10)
Smertělnaja igra (E09)
další epizody (11)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky