foto

Erika Seki

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Hula Girl to Inu no Choco (TV film)
2012 Tazunebito (TV film)
2008 Asymmetry
Sakura no sono
2007 Džigjaku no uta

TV seriály

2019 Gosaigjó (TV seriál)
Strawberry Night Saga (TV seriál)
Šinmai šimai no futari gohan (TV seriál)
2018 Kekkon aite wa čúsen de (TV seriál)
2017 Hello Harinezumi (TV seriál)
Ima kara anata o kjóhaku šimasu (TV seriál)
2016 Career (TV seriál)
Doctor Car (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
Last Doctor (TV seriál)
Senrjokugai sósakan (TV seriál)
2012 Šičó no mukudono (TV seriál)
2011 Hanawake no jon šimai (TV seriál)
Himicu čóhónin Erika (TV seriál)
2008 Furu suingu (TV seriál)
Seigi no mikata (TV seriál)
2005 Akai Giwaku (TV seriál)
H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
2001 Beauty 7 (TV seriál)
2000 Quiz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky