foto

Ana Frau

  • nar. 29.10.1944 (74 let)
    Palma, Islas Baleares, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Fuera de foco
2004 XXL
2001 Valium, Prozac a Extáze
2000 Druhá strana
El Bola
1999 Flores de otro mundo
Novios
1989 El río que nos lleva
1988 Lute II: mañana seré libre, El
1987 Lorca, smrt básníka (TV film)

TV seriály

2012 Imperium (TV seriál)
2011 14 de abril. La República (TV seriál)
Bandolera (TV seriál)
2010 Trpké víno (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2004 Inquilino, El (TV seriál)
Manolito Gafotas (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Botones sacarino, El (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 Carmen y familia (TV seriál)
La casa de los líos (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Hermanos de leche (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
Farmacia de guardia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky