foto

Ernesto Cardenal

  • nar. 20.1.1925 (94 let)
    Granada, Nikaragua

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Al final de la escapada
Independencia inconclusa, La
2002 Cortázar: Apuntes para un documental
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)
1984 Merton
1977 Everyman (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace