foto

Nash the Slash

  • nar. 26.3.1948
    Toronto, Ontario, Kanada
  • zem. 2014
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Blood & Donuts
1994 Fearless Tiger
1991 Highway 61
1989 Roadkill
1980 Únos prezidenta

Dokumentární

2008 Chladnokrevně (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace