foto

Nils Eklund

  • nar. 17.1.1927 (92 let)
    Bromma, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Mellan 11 och 12 (TV film)
2007 Spöksonaten (TV film)
2002 Karkulín ze střechy
1999 Changing Directions
1996 Jerusalem
1991 Freud flyttar hemifrån...
1989 Cesta do Melonie
1987 Paganini från Saltängen (TV film)
1986 Amorosa
Min pappa är Tarzan
1984 Kardeş Kanı
1983 Hustruskolan (TV film)
Raskenstam
1982 Gräsänklingar
1981 Kdo nám vzal šroub?
1976 Väninnorna (TV film)
1975 Champagnegalopp
Nisse och Greta (TV film)
1974 Vita nejlikan
1973 Näsan (TV film)
Pistolen
1972 Söndagspromenaden (TV film)
1971 Amala Kamala (TV film)
1969 Knihkupec, který se přestal koupat
1968 Dr. Glas
1967 Tvärbalk
1964 Henrik IV (TV film)
Milovat
Slottstappning (TV film)
Svenska bilder
Wild West Story
Äktenskapsbrottaren
1952 Flyg-Bom

TV seriály

1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál) - herec, a.z.
1991 Mord och passion (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)
1987 Goda grannar (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)
Vägen till Gyllenblå! (TV seriál)
1980 Sinkadus (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)
1975 Pojken med guldbyxorna (TV seriál)
1974 Engeln (TV seriál)
1972 Barnen i höjden (TV seriál)
Bröderna Malm (TV seriál)
1969 Pipi Dlouhá punčocha (TV seriál)
1965 Niklassons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace