foto

Mercè Mariné

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Estació de l'oblit
2004 Iris
1995 Parella de tres
1994 Cadáveres para el lunes
1992 Un plaer indescriptible

TV seriály

2012 Stamos okupa2 (TV seriál)
2009 Infidels (TV seriál)
2007 Hay que vivir (TV seriál)
La que se avecina (TV seriál)
2006 Mar de fons (TV seriál)
Àngels i Sants (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
Ventdelplà (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
Temps de silenci (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Moncloa ¿dígame? (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky