foto

Frank Littlewood

  • nar. 13.5.1904
    Barnet, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.2.1976 (71 let)
    Theydon Bois, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1971 The Onedin Line (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Roy Hudd Show, The (TV seriál)
1968 Please Sir! (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Champion House (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Summer Comedy Hour (TV seriál)
The Bed-Sit Girl (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Diary of a Young Man (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
Echo Four Two (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Citadel, The (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace