foto

Barbara Di Bartolo

  • nar. 15.4.1975 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Tormented

TV seriály

2001 Bello delle donne, Il (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1998 Donna per amico, Una (TV seriál)
1996 Il maresciallo Rocca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace