foto

Ramilja Iskanděr

  • nar. 24.6.1977 (43 let)
    Chelyabinsk, Chelyabinskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ivan Hrozný

TV seriály

2017 Doktor Richter (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2015 Džuna (TV seriál)
Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
2014 Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 7 (E07)
Bigl (TV seriál)
Polnoč (E24)
Rybak (E23)
Syn za otca (E22)
další epizody (24)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
2011 Braťja (TV seriál)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2007 Experty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky