foto

Polina Tolstun

  • nar. 4.7.1985 (34 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vlašský oříšek
2017 Anatomija izmeny
2016 Ivanovy

TV seriály

2018 Bar "Na Grud" (TV seriál)
2017 Svoi (TV seriál)
Krov s molokom (S01E04)
Pojezd smerti (S01E03)
Ruka boga (S01E02)
další epizody (4)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 2 (E10)
Časy dlja mistěra Kelli. Časť 1 (E09)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Mečta (S02E06)
2011 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Serděčnaja nědostatočnosť (S05E01)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Propala sobaka (S01E05)
Doznavatěl (TV seriál)
Ksiva (S01E09)
Vozmezdije (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Gorjaščaja putěvka (S04E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Staršaja sestra (S11E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky