foto

Armen Filippov

  • nar. 23.5.1972 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loučit se nebudeme
2017 Možno mně těbja obňať? (TV film)
2012 Něvesta mojego ženicha (TV film)
2011 Upražněnija v prekrasnom
2008 Neidealnaja ženščina

TV seriály

2018 Novyj čelovek (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Naprasnyje naděždy (TV seriál)
Novyj muž (TV seriál)
2016 Ličnoje prostranstvo (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Koma (S03E31)
2014 Kosatka (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Dolče vita po-russki (E02)
Lesnik (TV seriál)
Valtěr (S03E24)
Kanikuly (S03E21)
Čužije igry (S03E14)
další epizody (4)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čto v pamjati mojej… (S07E10)
Dikij (TV seriál)
Ně zamerzaj-ka! (S04E13)
2013 Rozysk (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Lord. Pjos-policejskij (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Kto – kogo (E16)
Vzroslyje dětki (E09)
2011 Objekt 11 (TV seriál)
Agent (E11)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Svoja vina (S04E03)
2010 Medvežij ugol (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Paljonyj stvol (S03E04)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Smerť nasilniku (S04E09)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Soldaty 14 (TV seriál)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Ogoň ljubvi (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Vina (S02E13)
Advokat (TV seriál)
Ubijstvo po intěrnětu (S04E11)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Kadeti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky