foto

Sergej Zagrebněv

  • nar. 28.7.1979 (40 let)
    Tula, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Linija ogňa
2008 Etim věčerom angely plakali

TV seriály

2019 Iděalist (TV seriál)
Černov (TV seriál)
2018 Staruški v begach (TV seriál)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Ja - sledovatěl. Časť 2 (E12)
Ja - sledovatěl. Časť 1 (E11)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
2015 Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Skazki mačechi (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 8 (S03E08)
Episode 5 (S03E05)
2014 Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Něulovimyj. Časť 2 (S01E06)
Něulovimyj. Časť 1 (S01E05)
Prosti meňa, mama (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Rozysk (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
Episode 16 (S01E16)
další epizody (6)
Stanica (TV seriál)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
MUR (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Džoker (S05E07)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Istrebitěl bratvy (S02E01)
2009 Kaťa (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (9)
Otrjad (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Serebrjanaja linija (S03E10)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Gončije (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Lož (S03E03)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
2004 Zvězdočet (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Eta gorkaja sladkaja mesť (S02E02)
2003 Svobodnaja ženščina 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky