foto

Alicia Yagüe

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Noviembre
2001 Nos hacemos falta (Tilt)
1996 Adosados
1991 Les aparences enganyen

TV seriály

2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Médico de Família (TV seriál)
Periodistas (TV seriál)
1997 Vida en el aire, La (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
1990 Historias del otro lado (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
1986 Media naranja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky