foto

Debbie Macomber

  • nar. 22.10.1948 (70 let)
    Yakima, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Debbie Macomber's Dashing Through the Snow (TV film) - kniha
2014 Mr. Miracle (TV film) - kniha
2011 Trading Christmas (TV film) - kniha
2010 Paní Zázračná na Manhattanu (TV film) - kniha
2009 Paní Zázračná (TV film) - kniha
1998 Harlequin 7 - Důvod ke svatbě (TV film) - kniha

TV seriály

2015 Cedar Cove (TV seriál) - kniha
Getting to Know You: Part Two (S03E11) - kniha
Getting to Know You: Part One (S03E10) - kniha
Engagements (S03E09) - kniha
další epizody (11)
2014 Cedar Cove (TV seriál) - kniha
Resolutions and Revelations (S02E12) - kniha
Stand and Deliver (S02E11) - kniha
Secrets and Lies (S02E10) - kniha
další epizody (12)
2013 Cedar Cove (TV seriál) - kniha
Homecoming (S01E13) - kniha
A New Life (S01E12) - kniha
Stormfront (S01E11) - kniha
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace