foto

Nikita Plaščevskij

  • nar. 25.3.1974 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sojuz spasenija
2018 Kotov obižať ně rekomendujetsja (TV film)
Skvoz čjornoje stěklo
2017 Myšelovka na tri persony (TV film)

TV seriály

2018 Lišnij (TV seriál)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Seť (E05)
Čužoje lico (TV seriál)
Protiv pravil (E01)
2016 Pjať minut tišiny (TV seriál)
Reka pamjati (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Smertělnyje objatija (S16E03)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
My s toboj odnoj krovi (S01E15)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Ty - mně, ja - těbe (S01E03)
2014 Takaja rabota (TV seriál)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Sekretnaja missija (S01E01)
Šef (TV seriál)
Konflikt (S02E04)
PPS (TV seriál)
Častnik (S02E27)
Šaman (TV seriál)
Kruiz (S02E11)
Dantist (S02E10)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Staraja schema (S13E02)
2012 Litějnyj (TV seriál)
Mjortvaja voda (S07E14)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Granica zla (S07E04)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Adrenalin (S09E08)
2007 Gončije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky