foto

Oleg Levakov

  • nar. 5.12.1947 (72 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Istorija odnogo naznačenija
2014 7 futov pod kilem (TV film)
2007 Ljubov pod nadzorom (TV film)
1985 Skazočnoje putěšestvije mistera Bilbo Begginsa Hobbita (TV film)

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Dom s čjornymi kotami (TV seriál)
2017 Almaznyj endšpil (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Labirinty (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Poslednij zakaz (S02E11)
2014 Mažor (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Metod šamana (E07)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Bez sroka davnosti (E05)
2013 Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Znakomstvo (E01)
Major policii (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Grabitěl (S02E25)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bes v rebro (S13E27)
2012 Gruz (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děmbel (S12E35)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Zadanije, kotorogo ně bylo: Časť 2 (S02E04)
Zadanije, kotorogo ně bylo: Časť 1 (S02E03)
Litějnyj (TV seriál)
Podmena (S06E07)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ljubov k děňgam s pervogo vzgljada (S10E08)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Pobeda (S07E02)
Litějnyj (TV seriál)
Semejnaja tradicija (S04E10)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
2006 Staršeklassniki (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Černyj čulok (S02E10)
2004 Agent nacionalnoj bezopasnosti 5 (TV seriál)
Legenda o Tampuke (TV seriál)
2003 Čisto po žizni (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (5)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Svežaja krov (S05E14)
2002 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Mjagkaja lapa smerti (S01E01)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky