foto

Oleg Rjazancev

  • nar. 2.6.1980 (39 let)
    Tallin, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nikomu ně govori (TV film)
2013 Tři mušketýři
2009 Priděl angela

TV seriály

2017 Žditě něožidannogo (TV seriál)
2016 Klim (TV seriál)
2015 Pogoňa za prošlym (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Mesta chvatit na vsech (S01E19)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Strašnoje zelje (S02E27)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Utrenňaja počta (S14E34)
2013 Major policii (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Falšivka (S02E12)
2012 Gruz (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Sindikat (S07E13)
2011 Něbesnyj sud (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Gastroljory (S03E11)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Kto staroje pomjanět (S10E11)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Nočnoj servis (S07E05)
Litějnyj (TV seriál)
Krysy (S04E12)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Fotosessija s krasnoj kosynkoj (S09E25)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2003 Idiot (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky