foto

Thor-Ivar Forsland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ulvenatten
1996 Thygesen (TV film)
1995 Mitt elektriske kjøkken
1994 Bikinisesongen

TV seriály

2019 Domácí hřiště (TV seriál)
Never Walk Alone (S02E08)
Jævla Ålesund (S02E07)
Reservelaget (S02E06)
další epizody (5)
2018 Domácí hřiště (TV seriál)
The Great Escape (S01E10)
Over streken (S01E09)
Straffeskyttarane (S01E08)
další epizody (8)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
1998 Hotel Cæsar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky