foto

Vladimir Jakovlev

  • nar. 6.4.1958 (61 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poka smerť ně razlučit nas (TV film)
2015 SOS, Děd Moroz ili Vsjo sbudětsja!
V daljokom sorok pjatom... Vstreči na Elbe
2012 Duchless. Konec glamura
Ve jménu Marxe
2009 Zapreščennaja realnosť
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2000 Puberta
Vmesto meňa
1995 Zolotoje dno
1994 Železnyj zanavěs
1992 Ispověď soděržanki
1991 Za posledněj čertoj
1990 ...Po prozvišču 'Zver'
1988 Fantastičeskaja istorija
Porazheniye posle pobedy

TV seriály

2018 Sidělka (TV seriál)
2017 Naživka dlja angela (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
2015 Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Granica vremeni (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Skazki mačechi (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Ochota (S02E11)
2014 Doroga domoj (TV seriál)
Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Mama v zakoně (TV seriál)
Moja mama protiv (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Bes v rebro (E03)
Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Krest Zajceva (S04E11)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Saša pljus (S05E04)
Kodex česti (TV seriál)
Vojennyje prestupniki (S07E17)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Lednikov (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Pod pricelom (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Torgovyj centr (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Chod koňom (S02E22)
Ogoň (S02E15)
Maskarad (S02E14)
Pjatnickij (TV seriál)
Kolduny (S03E12)
Znakomyje lica (S03E08)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Pod prikrytijem (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Veronika. Potěrjannoje sčastě (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Sobačje delo (E14)
Bežať (TV seriál)
Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Eto bizněs (S01E14)
Lesnik (TV seriál)
Pod prikrytijem (S01E08)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Prizrak (S01E06)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bilet v odin koněc (S01E01)
Profil ubijcy (TV seriál)
Šofjor (S01E03)
Svetofor (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Volčja chvatka (S04E02)
Kodex česti (TV seriál)
Sekretnoje oružije (S05E08)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Sadovnik (TV seriál)
Těrminal (TV seriál)
V lesach i na gorach (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Sto tysjač dlja syna (S01E05)
Putějcy (TV seriál)
Chitroumnaja ulovka (S02E01)
2009 Margoša (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Butylki (S02E23)
Čas Volkova (TV seriál)
Staryj vor (S03E23)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Gaišniki (TV seriál)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
2007 Experty (TV seriál)
Moja Prečistěnka (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Lovuška (S01E01)
Sled (TV seriál)
Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Kukly (S02E01)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Koněc světa (S04E07)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
V kruge pervom (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
Tajnaja straža (TV seriál)
Zona (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Těmnaja komnata (S02E09)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky