foto

Jelena Markovskaja

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Na obryve (TV film)
Nadlomlennyje duši (TV film)
Obratnaja storona ljubvi
2017 Dolžok (TV film)
2012 Alibi naděžda, alibi ljubov (TV film)

TV seriály

2017 Noč posle vypuska (TV seriál)
2016 Kurkul (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
2011 Kaby ja byla carica... (TV seriál)
2006 Ljubov kak ljubov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky