foto

Oleg Chamitov

  • nar. 8.8.1979 (40 let)
    Chelyabinskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Šagal i Malevič
2013 Žízeň
2012 Koněc sveta (TV film)

TV seriály

2019 Straži Otčizny (TV seriál)
Blago vo smerť (E04)
Zvjozdy i lisy (TV seriál)
2018 Uljotnyj ekipaž (TV seriál)
Čužaja (TV seriál)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Vizit k Minotavru. Časť 4 (E04)
Vizit k Minotavru. Časť 3 (E03)
Vizit k Minotavru. Časť 2 (E02)
další epizody (4)
Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Družina (TV seriál)
Suďba prestola. Časť 2 (E08)
Suďba prestola. Časť 1 (E07)
Vremja žertvy. Časť 2 (E06)
další epizody (8)
Něvskij (TV seriál)
On vernulsja (S01E22)
Vysokije stavki (TV seriál)
Žalosť (S01E04)
Ty - mně, ja - těbe (S01E03)
Chorošij povod dlja ubijstva (S01E02)
Čuma (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ženskaja dolja (S03E03)
Šef (TV seriál)
Otsutstvije dokazatělstv (S03E24)
2014 Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Professional (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zamknutyj krug (S08E30)
Pulja dlja ochotnika (S08E05)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Kitajskaja ničja (S08E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Džek-pot (S14E20)
2013 Koma (TV seriál)
Kovboj (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Odinočka (S02E06)
Pepel (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Zaščita (S02E12)
Doznavatěl (TV seriál)
Podarok (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky