foto

Rubén Camelo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La 4ª Compañía
2014 La Dictadura Perfecta
Mexican gangster
2013 Actores S.A.
2012 Última muerte, La
2006 I Love Miami

TV seriály

2018 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
Epizoda 2 (S04E02)
2014 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Pán pánů (S02E10)
Dortem do obličeje (S02E02)
Pomocník boží (S02E01)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Chlapcův pohled (S01E13)
Boží rozmary (S01E08)
Cizí člověk v zrcadle (S01E04)
další epizody (4)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Terminales (TV seriál)
2006 Dos caras de Ana, Las (TV seriál)
2005 Decisiones (TV seriál)
El cuerpo del deseo (TV seriál)
2004 ¡Anita, no te rajes! (TV seriál)
1991 Valeria y Maximiliano (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky