foto

Irina Pomeranceva

  • nar. 5.9.1957 (62 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sčastlivaja seraja myš (TV film)
2012 Něvesta mojego ženicha (TV film)
2010 Alexandra (TV film)

TV seriály

2018 Zorko liš serdce (TV seriál)
2017 Naživka dlja angela (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
Gjulčataj. Radi ljubvi (TV seriál)
I šarik verňotsja (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Grani odinočestva (S05E06)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
2012 Petrovič (TV seriál)
Mesto pod solncem (E12)
Sindrom drakona (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
Otraženije (TV seriál)
2010 V lesach i na gorach (TV seriál)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Dve suďby 4. Novaja žizň (TV seriál)
Fotograf (TV seriál)
Sestrička s togo sveta (E14)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Něoficialnaja versija (E08)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Priključenija soldata Ivana Čonkina (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Dětskije igry (S03E12)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Bilet v garem (TV seriál)
2005 Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky