foto

Dorothy Batley

  • nar. 18.1.1902
    Marylebone, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.12.1983 (81 let)
    Barnes, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1951 The Rossiter Case
1949 The Blue Lagoon

TV seriály

1966 Mrs Thursday (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
1961 Call Oxbridge 2000 (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace