foto

Alexandra Sydoruk

  • nar. 21.12.1979 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chrabryje žjony (TV film)
2010 Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2002 Vovočka

TV seriály

2019 Koň izabellovoj masti (TV seriál)
Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Genij (TV seriál)
2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
2016 Konsultant (TV seriál)
2015 Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Očevidnyj variant (S15E04)
2014 Svoja čužaja (TV seriál)
Děněg mnogo ně byvajet (E10)
Ravnobedrennyj treugolnik (E09)
Ljubov zla (E05)
Šamanka (TV seriál)
Vračebnaja tajna (E18)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Žatva (S02E29)
2011 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Polkovniku nikto ně pišet (S02E03)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Gončije (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Tri dňa (S07E06)
2004 Mangust (TV seriál)
Zvezdnyj musor (S02E12)
Propavšaja něvesta (S02E05)
Agentstvo (TV seriál)
Naš zamečatělnyj sovremennik (S02E16)
2003 Čisto po žizni (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
U nas vsjo doma (TV seriál)
2001 Krot (TV seriál)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Vovočka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky