foto

Stanislav Nikolajev

  • nar. 17.12.1982 (36 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Belyje noči
Léto
2017 Charms

TV seriály

2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
2017 Most (TV seriál)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Sovmestnaja operacija (S03E02)
2014 Pisma na stěkle (TV seriál)
Professional (TV seriál)
2013 Kovboj (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Čužoj (TV seriál)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Iděalnyj brak (TV seriál)
Šef (TV seriál)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace