foto

László Hegedüs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1991 Az Aranyműves boltja (TV film)
1984 Szerelmek (TV film)
1979 Forró mezők (TV film)
Gombó kinn van (TV film)
1978 Drága kisfiam
1977 Szerelem bolondjai (TV film)
1971 Széchenyi meggyilkoltatása (TV film)
1970 Miért is mentem hozzád feleségül? (TV film)
1967 Körözés egy csütörtök körül (TV film)
1965 Az asszony beleszól (TV film)
1964 Nagymama, nagymama... (TV film)

TV seriály

2016 Tömény történelem (TV seriál)
Dózsa György és a kannibál jobbágyok / Farkas Bertalan és az űrutazás / 6:3 és a szovjet telefonok (S01E08)
Fejetlenség a Hunyadi családban - Hunor, Magor és a szivárványszínű csodaszarvas (S01E07)
Julianus barát és az elhagyott őshaza - Zrínyi Miklós és vadkanarcú felesége (S01E06)
další epizody (7)
1996 Éretlenek (TV seriál)
A pornókazetta (S02E13)
A bogár (S02E12)
Egy kis késedelem (S02E11)
další epizody (13)
1974 Szép maszkok (TV seriál)
A Z. utcai postarablás hiteles története (E05)
Mia Mayo tévedése (E04)
Minden út hozzád vezet (E03)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky