foto

Natalja Koldašjova

  • nar. 16.5.1951 (68 let)
    Krasnoyarsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Čužaja milaja (TV film)
2014 Ljubov v bolšom gorodě 3
2013 Zapach vereska
2012 Razrešitě těbja pocelovať... snova (TV film)
2010 Dočki-matěri (TV film)
2009 Kogda my byli sčastlivy... (TV film)
2008 Učitěl v zakoně (TV film)

TV seriály

2017 Advokat (TV seriál)
Posledněje dělo (S09E24)
2015 Granica vremeni (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Igry so smerťju (S03E17)
2014 13 (TV seriál)
Anželika (TV seriál)
Kosatka (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Torgovyj centr (TV seriál)
Uslovija kontrakta 2 (TV seriál)
ZAGS (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Samara (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Gosti stolicy (E13)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zakon konkurencii (S04E18)
Ment v zakoně (TV seriál)
Avtomatčiki (S05E03)
2011 Braťja (TV seriál)
Po gorjačim sledam (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Igruški (TV seriál)
Interny (TV seriál)
Klassnyje mužiki (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Proizvoditěli (E42)
2009 Margoša (TV seriál)
Meč (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Něotpuščennyj grech (S06E13)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Tajna (S02E19)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Dětěktivy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky