foto

Peter Sander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Real Story of the Three Little Kittens, The
1980 The Sorcerer's Apprentice
1975 Christmas Messenger, The (TV film)
1974 Little Mermaid, The
1971 Selfish Giant, The

TV seriály

1992 Young Robin Hood (TV seriál)
1966 Cool McCool (TV seriál)

Dokumentární

2006 Unbekannte Toskana - Das Casentino (TV film)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky