foto

Denis Urjupin

  • nar. 13.11.1989 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kitajskij Novyj god
2016 Cena izmeny (TV film)
2011 Můj táta je Baryšnikov

TV seriály

2019 Sovsem čužije (TV seriál)
2018 Klub obmanutych žen (TV seriál)
Kogda solnce vzojďot (TV seriál)
Mojo serdce s toboj (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
Vperedi děň (TV seriál)
2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Ošibka molodosti (TV seriál)
Torgsin (TV seriál)
Zolotce (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Razbityje serdca (TV seriál)
2015 Cvetok paporotnika (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
Sindrom nědoskazannosti (TV seriál)
2014 Moja mama protiv (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
Verju ně verju (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Prizraki prošlogo. 2 časť (E26)
Prizraki prošlogo. 1 časť (E25)
Osobyje otnošenija (E23)
další epizody (12)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Cirk prijechal (S07E15)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)
Penelopa (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Krepkaja semja (E11)
Orudije suďby (E10)
Blagodětěl (E09)
další epizody (5)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky