foto

Inger Scharis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Zločiny z vášně: Štědrý večer nastal (TV film)

TV seriály

2019 Enkelstöten (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 2 (S02E02)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Kommissionen (TV seriál)
1999 Nya tider (TV seriál)
1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky