foto

Anastasija Bunina

  • nar. 7.4.1968 (51 let)
    Kiev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ně toropi ljubov! (TV film)
2006 Aurora
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)
2004 Miluji jen tebe
2002 Letnij dožď

TV seriály

2017 Linija sveta (TV seriál)
Obručka z rubinom (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Dva Ivana (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace