foto

Júja Mijašita

  • nar. 3.9.1985 (35 let)
    Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hadaka no Itoko
Senpuku
2012 Guraffurîtâ Toki
2011 Dedžin Zaborgar
Inu no kubiwa to korokke to
2010 Gekijōban Yū Gi Ō: Chō yūgō! Toki o koeta kizuna
2007 Tenshi ga Kureta Mono
2005 Asoko no seki

TV seriály

2019 Mirror twins (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2011 Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
Hikari Sasu Mirai e (E154)
Butsukari au Tamashī! (E153)
Susumubeki Mirai (E152)
další epizody (13)
2010 Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
Moero! Fenikishian Kurasutā Amaririsu (E99)
Daburuyūārujīpī Kaisai Chīmu Faibudīzu Bāsasu Chīmu Yunikōn (E98)
Zetsubō to Kattō no Saki ni... (E97)
další epizody (51)
2009 Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
Shitō no Raidingu Dyueru (E90)
Gatoringu Ōga no Kyōfu (E89)
Kiryū Kyūshutsu! Samayoeru Dyuerisuto no Machi (E88)
další epizody (51)
2008 Yu-Gi-Oh! 5D´S - Hra králů (TV seriál)
Kōrin! Nitai no Jibakushin (E39)
Yomigaerishi Tamashī Moesakaru Aratana Jiogurifu (E38)
Sennyū! Arukadia Mūbumento Watashi no Tān Nandakara! (E37)
další epizody (39)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky