foto

Inga Nagornaja

  • nar. 11.6.1987 (33 let)
    Chernigov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na kraju ljubvi (TV film)
2015 Bitva o Sevastopol
2012 Match
2008 Pugovica (TV film)

TV seriály

2019 Drugaja (TV seriál)
Tajna Marii (TV seriál)
Zahadka dlja Anny (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
Krov jangola (TV seriál)
Rodnaja krov (TV seriál)
Čuže žytťa (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Dvyhun vnutrišňoho zhorjanňa (TV seriál)
Vsjo ješčjo budět (TV seriál)
Čto dělajet tvoja žena? (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Ně zarikajsja (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Rajske misce (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
Zabuď i vspomni (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
2014 Labirinty suďby (TV seriál)
Ličnoje dělo (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2013 Vůně zločinu (TV seriál)
2012 Poroch i drob (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Zvjozdnaja pyl (S01E03)
2010 Susidy (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky