foto

Ruslan Spojalo

  • nar. 11.3.1971 (48 let)
    Odessa, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 ...a jitra jsou zde tichá
Ně para
2014 Něvidimki
2011 Sadovnik

TV seriály

2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
2016 Vyšibala (TV seriál)
2015 Barsy (TV seriál)
Beguščaja ot ljubvi (TV seriál)
Drugoj major Sokolov (TV seriál)
Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Vtoraja žizň (TV seriál)
2014 Provokator (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Vdovec (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Svoi ljudi (S04E15)
Posledňaja gastrol (S04E10)
Vozvraščenije geroja (S04E01)
2013 Bessonnica (TV seriál)
Dva otca i dva syna (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Zaščita svidětělja (S06E03)
2012 Bigl (TV seriál)
Sovet dorože zolota (E10)
Karpov (TV seriál)
Zombi (S01E31)
Maša v zakoně (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Snajpery: Ljubov pod pricelom (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Ženich (S02E06)
2011 Golubka (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Fantom (S01E06)
Vosmiděsjatyje (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Eta takaja igra (S05E01)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Druzja děctva (S05E18)
Advokat (TV seriál)
Sladkij dym (S08E05)
2010 Sadovnik (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
2007 Papiny dočki (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky