foto

Filipp Vasiljev

  • nar. 30.7.1978 (41 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 O čjom govorjat mužčiny. Prodolženije
2016 Tajna kumira

TV seriály

2014 Provokator (TV seriál)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Legkij charaktěr (E05)
2012 Dikij (TV seriál)
Čto v černom jaščike? (S03E15)
Děbet-kredit (S03E10)
Sila ubežděnija (S03E09)
další epizody (7)
2010 V lesach i na gorach (TV seriál)
2008 Znachar (TV seriál)
2006 Ivan Poduškin. Džentlmen syska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky